Gjirafavideo

Paguaj sot
Dhe largo reklamat për një vit

BËHU PREMIUM

Tani për vetëm 4.99€ - 1€ në muaj
*Vlen vetëm si pako për 12 muaj

Nxito! Oferta vlen deri më 30 Shtator 2018

Pa internet

Mundësia për të shikuar serialet dhe filmat
tuaj të preferuar pa internet.

*Shkarkoni aplikacionin mobil për iPhone apo Android për të shikuar pa internet.

Pa reklama

Shiko të gjitha videot në platformën e GjirafaVideo
pa reklama si ne telefon, laptop dhe Smart TV.