Për vetem 4.99 € në muaj ju fitoni llogari PREMIUM!
Çka përfitoj?
* Ofertë e përkohshme
5€ bonus në Gjirafa50
Ju automatikisht FITONI 5€ në Gjirafa50 në momentin qe llogarinë tuaj e ktheni në llogari PREMIUM
GjirafaVideo Pro
Me GjirafaVideo Pro ju mund ti shikoni të gjitha emisionet e juaja të preferuara pa reklama
VIP Support
VIP Ndihmë për produktet e Gjirafes bëhet nga Hënë-Premte, 09:00 deri 18:00 përmes telefonit
Njoftimet
Njoftohuni i pari për çdo zbritje dhe produkte të reja në Gjirafa50
Kujdesi ndaj klientëve

Pagesen mund ta kryeni në 4 menyra:
Menyra 1: Pëmres Paypal,
Menyra 2: Me kartelë bankare,
Menyra 3: Përmes Bank transfer,
Menyra 4: Pagesa CASH te zyret tona

Abonimi juaj zgjat 1 muaj.

Abonimi fillon mënjeherë sapo te konfirmohet pagesa. 5€ në Gjirafa50 dergohen te ju pas konfirmimit si kupon qe mund te aplikoni gjatë blerjes.